|
|
Hapjes BBQ: | €22.00 p.p. / voor kinderen maken we graag een voorstel (minimaal 30 volwassenen) Vegetarische hapjes BBQ is ook mogelijk! Zeven heerlijke gerechten (dit is zeker voldoende, is een volwaardige maaltijd): 1. Kleine vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise 2. Bamboeschuitje met satéstokje, saté saus, gedroogde uitjes en stokbrood Of Soep geserveerd in een koffiekopje (soep naar keuze) 3. Spiesje van gamba's met een pittige chili saus geserveerd in bananenblad 4. Chipolata worstje uit het vuistje 5. Lamskotelet van de BBQ met knoflook en pesto gemarineerd, een kleine salade en een gepoft tomaatje Of Rose gegrilde filet van ossenhaas met knoflook en pesto gemarineerd, een kleine salade en een gepoft tomaatje (meerprijs €2.00 p.p.) 6. Een Amerikaanse mini hamburger met tomaat, uitjes en truffelmayonaise 7. Huisgemaakte chocolademousse specialiteit van de chef! Extra optie: Zalm in papillotte (meerprijs €3.00 p.p.) |
Walking dinner pasta: |
€15.00 p.p. (minimaal 25 pers.) Voorgerecht: Kleine vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise Pasta to go (in bijpassende bakjes): Penne pasta met carbonarasaus, bollognesesaus en arrabiatasaus Geraspte jonge kaas Parmezaanse kaas Stokbrood Dessert: Huisgemaakte chocolademousse |
Walking dinner: | €27.50 p.p. (minimaal 30 pers.) Amuse hapjes: Variatie van luxe hapjes (3 stuks p.p.) Voorgerechtje: Mousse van verse en gerookte zalmfilet Soep: Huisgemaakte bospaddenstoelensoep geserveerd in een koffiekopje Warm tussengerecht: Champignons a l'escargot (champignons in kruidenroomsaus) Hoofdgerecht: Kip in romige Stroganoffsaus, rijst of aardappelgratin en jonge voorjaarsgroentjes. Dessert: Assortiment van mini desserts bestaande uit: chocolademousse, speculoosbavarois, eclairs, tiramisu (buffet) |
Luxe walking dinner: | €32.50 p.p. (minimaal 30 pers.) Amuse hapjes: Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise Cocktailglaasje gevuld met geitenkaas en honing geserveerd met jonge veldsla Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus Voorgerecht: Kleine vitello tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise Soep: Mosterdsoep met gebakken spekjes geserveerd in een koffiekopje Hoofdgerecht: Rose gebraden lamsracks met champignon risotto, gepoft tomaatje en rode wijnsaus. Dessert: Assortiment van mini desserts bestaande uit: chocolademousse, speculoosbavarois, eclairs en tiramisu (buffet) Of Kaasplateau bestaande uit twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten |