Seizoensgebonden

Zomerse gerechten
  • Onze prijzen zijn inclusief BTW, afwas en bezorging (<15 km).
  • Borden, bestek en servetten zijn inbegrepen vanaf 10 personen.
  • Heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld Halal / lactosevrij / glutenvrij / vegetarisch/ vegan) dan is dit
    geen enkel probleem. Wij verzorgen graag een aangepast voorstel.
  Wij zijn volzet vanaf vrijdag 27 juni t/m maandag 30 juni.
Tapas buffet koud: €16.00 p.p. (minimaal 10 pers.)
Mini kipsaté met een pikante chilisaus, gemarineerde kipkluifjes
wraps met kruidenkaas en gerookte zalm, balletjes in Spaanse
tomatensaus, olijfjes, zongedroogde en gemarineerde tomaten,
Serranoham, in knoflook gegaarde gamba`s,
bruchetta met tomaat en basilicum, plakjes chorizo,
stokbrood en diverse soorten tapenade.
Aanvulling mogelijk met:
Mediterrane pastasalade (€2.00 p.p.)
   
High Tea: €19.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Verschillende thee soorten (theeglazen worden voorzien, water voor thee niet), zalmsandwich,
ham/kaas sandwich, brie-komkommer sandwich, pikante kiptortilla, mini quiches (zelf op te warmen),
mini muffins, brownie, scone met clotted cream en ambachtelijke confituur, macaron, verse fruitsalade
Tip! aanvulling mogelijke met: 
soep in mini-kopjes (€1.50 per stuk) 
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Courgettesoep met gerookte zalm
Tomatensoep met verse basilicum
Mosterdsoep met gebakken spekjes
Of
Glaasje chocolademousse (€2.00 per stuk)
Of
Mini croquemonsieur (€1.50 per stuk)
Of
Aardbeien met chocolade (prijs afhankelijk van seizoen)
   
Koude schotel: €18.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Aardappelsalade, Limburgse koude schotel, geraspte worteltjes, gevulde eitjes, gepocheerde zalmfilet, gerookte zalm, tomaat met roze garnalen (grijze garnalen; dagprijs), ham-aspergerolletjes, Serranoham, kalkoengebraad, kippenpootjes, cocktailsaus en stokbrood.
Aanvulling mogelijk met:
Frisse tomaat-komkommer salade (€1.00 p.p.)
Mediterrane pastasalade (€2.00 p.p.)
Romige aspergesoep of tomatensoep & stokbrood (€2.75 p.p.)
Videe, kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje (€5.00 p.p.)
   
Kaasbuffet: €20.50 p.p. (minimaal 5 pers.)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
Aanvulling mogelijk met:
Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus, olijfjes, zongedroogde & gemarineerde tomaten en in knoflook gegaarde gamba's. (€7.50 p.p.)
   
Voorjaars buffet (warm):

€21.50 p.p. (minimaal 10 pers.)
Lentesalade met geroosterde kip & kiwi, fijne aardappelsalade met gehakte groene kruiden & creme fraiche, gehaktbrood met verscholen eieren & kerriemayonaise, duo van gepocheerde & gerookte zalm, cocktailsaus, salade caprese, gevulde eitjes, stokbrood en Bourgondische beenham (warm) met groene asperges (warm) en champignonroomsaus. 
Aanvulling mogelijk met:
Aspergesoep of andere soep naar keuze & stokbrood (€2.75 p.p.)

   
Zomers buffet koud: €23.00 p.p. (minimaal 4 pers.) en €12.50 per kind (< 12 jaar)
Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, kalkoengebraad, rauwe ham, Franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, videe kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood. 
Aanvulling mogelijk met:
Aspergesoep of andere soep naar keuze & stokbrood (€2.75 p.p.)
   
Souvlaki hapjes BBQ: €11.50 p.p. (minimaal 30 personen)
Vlees:

3 Souvlaki’s p.p.
Salades:
Griekse feta salade, olijven, pepers
Brood/sauzen:
Turks brood & Kruidenboter
Tzatziki saus
Cocktailsaus
   
 Luxe visbuffet: €27.50 p.p. (minimaal 2 pers., koud buffet)
Aanvulling mogelijk met een hele kreeft van +/- 500 gram (meerprijs +/- 37.50 p.p.)

Gerookte paling, vitello tonato, zalmsalade, aardappelsalade, pastasalade, groene salade, gemarineerde gamba’s, gepocheerde zalmfilet, Hollandse garnaaltjes, gevulde eitjes, stokbrood, kruidenboter en cocktailsaus.
Tip: aanvulling mogelijk met 6 oesters voor €25.00 (afname per 6 stuks)
   
Tiramisu dessert: €5.50 p.p.
Luxe tiramisu met aardbeien geserveerd met seizoensfruit
   
Frambozen dessert: €6.00 p.p.
Frambozen bavarois met een coulis van roodfruit
   
Dessert buffet: €6.50 p.p. (minimaal 5 pers.)
Assortiment van mini desserts bestaande uit tiramisu van het seizoen (aardbei), madeleines & slagroomsoesjes gegarneerd met vers fruit

Maasland Catering is FAVV-AFSCA gecertificeerd en voldoet aan de norm voor kwaliteitsbewaking van voedselveiligheid en hygiëne.