Menu's

Diverse opties voor een menu.
  • Onze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging (<15km)..
  • Minder dan 10 pers.: Zelf op te warmen (in oven). Borden, bestek en servetten niet inbegrepen. 
  • Vanaf 10 pers.: Bezorging warm in chafing dish. Borden, bestek, servetten en afwas inbegrepen.  
  • Heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld Halal / lactosevrij / glutenvrij / vegetarisch/ vegan) dan is dit geen enkel probleem. Wij verzorgen graag een aangepast voorstel.
 
  Wij zijn volzet vanaf vrijdag 27 juni t/m maandag 30 juni.
Amuse hapjes: €5.50 p.p. (3 hapjes)
1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla
3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
   
Menu:

€31.50 p.p. (combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk)
Voorgerecht:
Carpaccio van rundvlees met een truffel vinaigrette, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
of
Luxe zalmcocktail
Soep met stokbrood:
Aspergesoep
Of
Tomatencremesoep
Hoofdgerecht:
Kalkoengebraad met champignonroomsaus, gebakken krielaardappeltjes, diverse soorten groentjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
Of
Vega Wellington gehuld in bladerdeeg met o.a. zachte geitenkaas, zoete aardappel en paprika, diverse soorten groentjes en aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
Dessert:
Glaasje tiramisu met aarbei
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (meerprijs van toepassing)

   
Luxe menu: €41.00 p.p. (combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk)
Voorgerecht:
Duo van gerookte zalm en huisgemaakte gravad lax geserveerd met kaviaarroom
Of
Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Of
Parmaham met meloen
Soep (inclusief luxe mini broodjes):
Aspergesoep
Of
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Of
Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.)
Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met witte wijnsaus, diverse soorten groentjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
Of
Duo van varkenshaas en filet pur omwikkeld met spek geserveerd met een romige perpersaus, diverse soorten groentjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
Dessert:
Dome van chocolade gevuld met chocolademousse
Of
Frambozen bavarois geserveerd met chocolade en fruit van het seizoen
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten. 
   
Kindermenu (t/m 11 jaar): €16.50 per kind (soep/hoofdgerecht/dessert)
€20.00 per kind (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Parmaham met meloen en vers fruit
Soep (inclusief luxe mini broodjes):
Tomatensoep
Hoofdgerecht:
Zacht gegaarde kipfilet, aardappelgratin, gebakken rozemarijn aardappeltjes en appelmoes.
Dessert:
Chocolademousse

Maasland Catering is FAVV-AFSCA gecertificeerd en voldoet aan de norm voor kwaliteitsbewaking van voedselveiligheid en hygiëne.