|
||
Wij zijn volzet vanaf vrijdag 27 juni t/m maandag 30 juni. | ||
Amuse hapjes: | €5.50 p.p. (3 hapjes) 1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise 2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla 3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus |
|
Menu: |
€31.50 p.p. (combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk) |
|
Luxe menu: | €41.00 p.p. (combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk) Voorgerecht: Duo van gerookte zalm en huisgemaakte gravad lax geserveerd met kaviaarroom Of Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise Of Parmaham met meloen Soep (inclusief luxe mini broodjes): Aspergesoep Of Huisgemaakte bospaddenstoelensoep Of Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.) Hoofdgerecht: Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met witte wijnsaus, diverse soorten groentjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken). Of Duo van varkenshaas en filet pur omwikkeld met spek geserveerd met een romige perpersaus, diverse soorten groentjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken). Dessert: Dome van chocolade gevuld met chocolademousse Of Frambozen bavarois geserveerd met chocolade en fruit van het seizoen Of Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten. |
|
Kindermenu (t/m 11 jaar): | €16.50 per kind (soep/hoofdgerecht/dessert) €20.00 per kind (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert) Voorgerecht: Parmaham met meloen en vers fruit Soep (inclusief luxe mini broodjes): Tomatensoep Hoofdgerecht: Zacht gegaarde kipfilet, aardappelgratin, gebakken rozemarijn aardappeltjes en appelmoes. Dessert: Chocolademousse |