|
|
Update: |
|
Gourmet / steengrill schotels: | €21.50 p.p. (luxe vlees schotel) of €26.50 p.p. (luxe vlees/vis schotel) Kijk op Gourmet-Steengrill (maaslandcatering.be). Minimaal 2 personen. |
Amuse hapjes: | €5.50 p.p. (3 hapjes) 1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise 2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla 3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus |
Kaasbuffet: | €20.50 p.p. (minimaal 4 pers.) Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten. Tip: aanvulling mogelijk met gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus, olijfjes, zongedroogde & gemarineerde tomaten en in knoflook gegaarde gamba's. (€7.50 p.p.) |
Feestbuffet koud: | €23.00 p.p. en €12.50 per kind (minimaal 6 pers.) Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, kalkoengebraad, rauwe ham, Franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, Videe, kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood. Aanvulling mogelijk met soep & luxe mini broodjes (€2.75 p.p.): Pompoensoep met een concassé van tomaat Tomatencremesoep Huisgemaakte bospaddenstoelensoep Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.) |
Feestbuffet warm: | €32.50 p.p. en €16.50 per kind (minimaal 10 pers.) Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm,aardappelsalade, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, Franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen. Aanvulling mogelijk met soep & luxe mini broodjes (€2.75 p.p.): Pompoensoep met een concassé van tomaat Tomatencremesoep Huisgemaakte bospaddenstoelensoep Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.) Aanvulling mogelijk met warme groentjes (€2.50 p.p.) |
Dessert: | €3.50 p.p. Kerst chocolademousse, specialiteit van de chef! |
Dessertbuffet: | €6.00 p.p. (minimaal 4 pers.) Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes) Chocolademousse, panna cotta met een coulis van rode vruchten en crème vanille |
Feestdagen menu: | €42.50 p.p. (combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk) Vegetarisch menu is op aanvraag zeker mogelijk. Voorgerecht: Duo van gerookte zalm en huisgemaakte gravad lax geserveerd met kaviaarroom Of Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise Of Parmaham met meloen Soep (inclusief luxe mini broodjes): Pompoensoep met een concassé van tomaat Of Huisgemaakte bospaddenstoelensoep Of Tomatencrèmesoep Of Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.) Hoofdgerecht: Rose gebraden eendenborst filet met een sinaasappelsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken). Of Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met witte wijnsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken). Of Duo van varkenshaas en filet pur omwikkeld met spek geserveerd met een romige Stroganoffsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes, aardappelgratin en gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken). Dessert: Dome van chocolade gevuld met chocolademousse Of Frambozen bavarois geserveerd met chocolade en fruit van het seizoen Of Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten. |
Kindermenu (t/m 11 jaar): | €16.50 per kind (soep/hoofdgerecht/dessert) €20.00 per kind (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert) Voorgerecht: Parmaham met meloen en vers fruit Of Kleine Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise Soep (inclusief luxe mini broodjes): Tomatensoep Hoofdgerecht: Zacht gegaarde kipfilet, aardappelgratin, gebakken rozemarijn aardappeltjes en appelmoes. Of Rendier pasta met rode saus en balletjes. Dessert: Kerst chocolademousse |