Menu

Diverse opties voor een heerlijk menu
  • Onze prijzen zijn inclusief BTW, afwas en bezorging (<15km).     
  • Minder dan 10 pers.: Zelf op te warmen (in oven). Borden, bestek en servetten niet inbegrepen. 
  • Vanaf 10 pers.: Bezorging warm in chafing dish. Borden, bestek en servetten inbegrepen.  
  • Hoofdgerechten: aardappelgarnituur bestaat uit aardappelgratin en keuze uit gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken). 
  • Heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld Halal / lactosevrij / glutenvrij / vegetarisch/ vegan) dan is dit geen enkel probleem. Wij verzorgen graag een aangepast voorstel.
   
Voorjaarsmenu: €37.50 p.p.
(combinatie van verschillende voor-, hoofdgerechten en desserts is mogelijk)
Vegetarisch menu is op aanvraag zeker mogelijk.
Voorgerecht:
Carpaccio van gerookte kipfilet met romige kerrie mayonaise
Of
Cocktail van roze garnalen met huisgemaakte cocktailsaus
Soep (inclusief luxe mini broodjes):
Romige aspergesoep met beenham
Of
Aardappelroomsoep met truffel
Of
Romige kippensoep met groentjes
Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken eendenborst met een saus van rode wijn en sesam, mix van diverse soorten groentjes, aardappelgratin en keuze uit gebakken  aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
Of
Duo van op de huid gebakken kabeljauwfilet met Serranoham geserveerd met een zachte saffraansaus, mix van diverse soorten groentjes, aardappelgratin en keuze uit gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken).
Dessert:
Tiramisu met aardbeien geserveerd met seizoensfruit.
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten (supplement €3.50 p.p.)
   
Voorjaarsmenu kind:
(t/m 11 jaar)
€16.50 per kind (soep/hoofdgerecht/dessert)
€20.00 per kind (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Spies met luchtige poffertjes en fruit & spies met tomaat en komkommer
Soep:
Tomatensoep met huisgemaakte balletjes
Hoofdgerecht:
Koninginnenhapje/videe, aardappelpuree of frietjes (frietjes zelf af te bakken)
en komkommer & tomaten salade.
Of
Penne met overheerlijke tomatensaus en kip
Dessert:
Chocolademousse

Maasland Catering is FAVV-AFSCA gecertificeerd en voldoet aan de norm voor kwaliteitsbewaking van voedselveiligheid en hygiëne.