Menu's

Feestdagen
  • De bestelling graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefonisch nemen wij geen bestelling aan.
    De bestelling kunnen we enkel in behandeling nemen indien het volgende vermeld is:
    Indicatie aantal personen (volwassenen en kinderen) / keuze buffet of menu / tijdstip aanvang eten hoofdgerecht of buffet/  adres i.v.m. eventuele bezorging.
  • Het minimale aantal personen is 10 volwassenen (2 kinderen rekenen we als 1 volwassene). Borden, bestek, servetten en afwas zijn inbegrepen.
  • Wij nemen enkel aan op basis van beschikbaarheid (en deze is zeer beperkt).
  • Wij verzorgen geen catering of zijn reeds volzet op de volgende dagen: 22, 23, 27, 28, 29, 30 dec. Op 31 dec. & 1 jan. verzorgen we enkel buffetten.
    We zijn volzet voor 24 en 25 december!
 
   
Amuse hapjes: €5.50 p.p. (3 hapjes)
1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla
3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus

Kaasbuffet: €20.50 p.p. (minimaal 10 volwassenen)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
Tip: aanvulling mogelijk met gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus, olijfjes, zongedroogde & gemarineerde tomaten en in knoflook gegaarde gamba's. (€7.50 p.p.)

Feestbuffet koud:

€24.50 p.p. (minimaal 10 volwassenen)
Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, kalkoengebraad, rauwe ham, Franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, Videe, kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood.
Aanvulling mogelijk met soep & luxe mini broodjes (€3.00 p.p.):
Romige bloemkool-broccoli soep
Tomatencremesoep
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.)

Feestbuffet warm:

€34.00 p.p. (minimaal 10 volwassenen)
Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm,aardappelsalade, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, Franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen. 
Aanvulling mogelijk met soep & luxe mini broodjes (€3.00 p.p.):
Romige bloemkool-broccoli soep
Tomatencremesoep
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.)
Aanvulling mogelijk met warme groentjes (€2.75 p.p.)

Dessert: €3.50 p.p.
Kerst chocolademousse, specialiteit van de chef!

Dessert buffet: €6.00 p.p. 
Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes)
Chocolademousse, panna cotta met een coulis van rode vruchten en crème vanille

Feestdagen menu:

€45.00 p.p. (minimaal 10 volwassenen)
Voorgerecht:

Zacht gegaard zalmhaasje geserveerd met gerookte zalmfilet en huisgemaakte cocktailsaus
Of
Carpaccio van rundvlees met een truffel vinaigrette, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Of
Parmaham met meloen
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Romige bloemkool-broccoli soep
Of
Huisgemaakte bospaddenstoelensoep
Of
Tomatencrèmesoep 
Of
Kreeftensoep
Hoofdgerecht:
Maïshoen gevuld met paddenstoelen, kruiden en een romige truffelsaus
Of
Tongfilet gevuld met een stukje verse zalm met witte wijnsaus
Of
Rose gebraden hertenbiefstuk met een rode wijnsaus (supplement €3.00 p.p.)
Diverse soorten groentjes
In rode wijn en port gestoofde peertjes
Aardappelgratin
Gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken)
Dessert:
Panna cotta met een coulis van rode vruchten en frambozen
Of
Karamelpassie taartje, combinatie van kruimeldeeg, romige karamel en een lichte crème
Of
Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten

Kindermenu (t/m 11 jaar): €17.50 per kind (soep/hoofdgerecht/dessert)
€21.00 per kind (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Parmaham met meloen en vers fruit
Of
Kleine carpaccio van rundvlees met een truffel vinaigrette, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Soep (inclusief luxe mini broodjes):
Tomatensoep
Hoofdgerecht:
Zacht gegaarde kipfilet, aardappelgratin, gebakken rozemarijn aardappeltjes en appelmoes.
Of
Rendier pasta met rode saus en balletjes.
Dessert:
Kerst chocolademousse

Maasland Catering is FAVV-AFSCA gecertificeerd en voldoet aan de norm voor kwaliteitsbewaking van voedselveiligheid en hygiëne.