- De bestelling graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefonisch nemen wij geen bestelling aan.
De bestelling kunnen we enkel in behandeling nemen indien het volgende vermeld is: Indicatie aantal personen (volwassenen en kinderen) / keuze buffet of menu / tijdstip aanvang eten hoofdgerecht of buffet/ adres i.v.m. eventuele bezorging.
- Het minimale aantal personen is 10 volwassenen (2 kinderen rekenen we als 1 volwassene). Borden, bestek, servetten en afwas zijn inbegrepen.
- Wij nemen enkel aan op basis van beschikbaarheid (en deze is zeer beperkt).
- Wij verzorgen geen catering of zijn reeds volzet op de volgende dagen: 22, 23, 27, 28, 29, 30 dec. Op 31 dec. & 1 jan. verzorgen we enkel buffetten.
We zijn volzet voor 24 en 25 december!
|
|
|
|
Amuse hapjes: |
€5.50 p.p. (3 hapjes) 1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise 2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla 3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
|
|
|
|
|
Kaasbuffet: |
€20.50 p.p. (minimaal 10 volwassenen) Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten. Tip: aanvulling mogelijk met gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus, olijfjes, zongedroogde & gemarineerde tomaten en in knoflook gegaarde gamba's. (€7.50 p.p.)
|
|
|
Feestbuffet koud: |
€24.50 p.p. (minimaal 10 volwassenen) Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, kalkoengebraad, rauwe ham, Franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, Videe, kiphapje geserveerd in een bladerdeegbakje (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood. Aanvulling mogelijk met soep & luxe mini broodjes (€3.00 p.p.): Romige bloemkool-broccoli soep Tomatencremesoep Huisgemaakte bospaddenstoelensoep Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.)
|
|
|
Feestbuffet warm: |
€34.00 p.p. (minimaal 10 volwassenen) Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm,aardappelsalade, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, Franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen. Aanvulling mogelijk met soep & luxe mini broodjes (€3.00 p.p.): Romige bloemkool-broccoli soep Tomatencremesoep Huisgemaakte bospaddenstoelensoep Romige kreeftensoep (supplement €0.50 p.p.) Aanvulling mogelijk met warme groentjes (€2.75 p.p.)
|
|
|
Dessert: |
€3.50 p.p. Kerst chocolademousse, specialiteit van de chef!
|
|
|
Dessert buffet: |
€6.00 p.p. Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes) Chocolademousse, panna cotta met een coulis van rode vruchten en crème vanille
|
|
|
Feestdagen menu:
|
€45.00 p.p. (minimaal 10 volwassenen) Voorgerecht: Zacht gegaard zalmhaasje geserveerd met gerookte zalmfilet en huisgemaakte cocktailsaus Of Carpaccio van rundvlees met een truffel vinaigrette, pijnboompitten en Parmezaanse kaas Of Parmaham met meloen Soep met een assortiment van luxe mini broodjes: Romige bloemkool-broccoli soep Of Huisgemaakte bospaddenstoelensoep Of Tomatencrèmesoep Of Kreeftensoep Hoofdgerecht: Maïshoen gevuld met paddenstoelen, kruiden en een romige truffelsaus Of Tongfilet gevuld met een stukje verse zalm met witte wijnsaus Of Rose gebraden hertenbiefstuk met een rode wijnsaus (supplement €3.00 p.p.) Diverse soorten groentjes In rode wijn en port gestoofde peertjes Aardappelgratin Gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken) Dessert: Panna cotta met een coulis van rode vruchten en frambozen Of Karamelpassie taartje, combinatie van kruimeldeeg, romige karamel en een lichte crème Of Kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten
|
|
|
Kindermenu (t/m 11 jaar): |
€17.50 per kind (soep/hoofdgerecht/dessert) €21.00 per kind (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert) Voorgerecht: Parmaham met meloen en vers fruit Of Kleine carpaccio van rundvlees met een truffel vinaigrette, pijnboompitten en Parmezaanse kaas Soep (inclusief luxe mini broodjes): Tomatensoep Hoofdgerecht: Zacht gegaarde kipfilet, aardappelgratin, gebakken rozemarijn aardappeltjes en appelmoes. Of Rendier pasta met rode saus en balletjes. Dessert: Kerst chocolademousse |