St. Jorisstraat 21

B-3631 Boorsem

Facebook

- Minder dan 8 pers.: Tijdens feestdagen alleen afhaal mogelijk. Moment van ophalen af te spreken.
Menu’s zelf op te warmen. Borden en bestek niet inbegrepen.
- Vanaf 8 pers.: Bezorging hoofdgerecht warm (in chafing dish)
Inclusief servies, bestek, servetten en afwas en bezorging (<15km).
- Buffetten: Mogelijk vanaf 4 personen. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de
prijs.
- Menu’s: kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de prijs of keuze uit kindermenu. Wisselen van gerecht uit uit verschillende menu’s is niet mogelijk.
- *Hoofdgerechten: aardappelgarnituur bestaat uit aardappelgratin en keuze uit
gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes
zelf af te bakken).
Feestdagen gerechten zijn tijdens deze Corona periode altijd te bestellen!

12.Suggestie van de chef
    
Amuse hapjes:

€5.00 p.p. (3 hapjes, minimaal 2 pers.)
1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla
3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
   
Feestdagenmenu 1:   €31.00 p.p. 
Voorgerecht:
Duo van gerookte zalm en huisgemaakte gravad lax, geserveerd met kaviaarroom.
Of
Vitello Tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Pompoensoep met concassé van tomaat.
Of
Romige bospaddenstoelensoep.
Hoofdgerecht:
Eendenborstfilet met truffelsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Of
Parelhoen suprême met truffelsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Of
Tongfilet gevuld met een stukje verse zalm en daarbij witte wijnsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Dessert:
Moulleux au chocolade (chocolade taartje met een zachte chocolade vulling)
Of
Bavarois passievruchten met mango coulis
   
Feestdagen menu 2: €37.50 p.p. 
Voorgerecht:
Carpaccio van hert met een vinaigrette van wintertruffel, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Of
Terrine van drie soorten vis gegarneerd met grijze garnalen
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Kreeftensoep
Of
Romige bospaddenstoelensoep
Hoofgerecht:
Rose gebraden ossenhaasfilet met een rode wijnsaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Of
Duo van zeeduivel en zalmfilet geserveerd met kreeftensaus, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Dessert:
Cappuccino mousse geserveerd met seizoensfruit.
Of
Dessert kaasplateau; twee soorten harde kaas, drie soorten zachte kaas, notenbrood, vijgen compote en walnoten.
   
Vegetarisch feestdagen menu: €29.50 p.p.
Voorgerecht:

Salade capresse (plakjes buffel mozzarella met tomaat en basilicum)
Of
Salade met Val-Dieu kaas en amandeltjes (kaas zelf op te warmen)
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Pompoensoep met concassé van tomaat.
Of
Romige bospaddenstoelensoep.
Hoofdgerecht:
Duo van gevulde puntpaprika en portobello, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.*
Of
Ravioli gevuld met champignons en truffel, diverse soorten groentjes, in rode wijn en port gestoofde peertjes en aardappelgarnituur*.
Dessert:
Bavarois passievruchten met mango coulis
Of
Moulleux au chocolade (chocolade taartje met een zachte chocolade vulling)
   
Kinder feestdagenmenu: €13.50 p.p. (soep/hoofdgerecht/dessert)
€17.50 p.p. (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Carpaccio van meloen en parmaham.
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomatencremesoep met balletjes
Hoofdgerecht:
Gehaktballetjes met tomatensaus, diverse soorten groentjes, gestoofde peertjes en aardappelgarnituur.
Dessert:
Feestelijk kinderijsje
   
Feestbuffet koud: €20.00 p.p. (minimaal 4 pers.)
Aardappelsalade, rose gebraden rosbief, komkommer en tomaat, rauwkostsalade, gevulde eitjes, mediterraanse penne-pastasalade, gerookte zalm & gerookte makreel, rollade, rauwe ham, franse kaas, in knoflook gegaarde scampi`s, quiche lorraine (zelf op te warmen), cocktailsaus en stokbrood
Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p.
Pompoensoep met concassé van tomaat
Of
Romige bospaddenstoelensoep
   
Feestbuffet warm: €27.00 p.p. (vanaf 4 pers.)
Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen.
Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p.
Pompoensoep met concassé van tomaat
Of
Romige bospaddenstoelensoep
   
Tapas feestbuffet koud: €14.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Mini kipsaté met een pikante chilisaus
Wraps met kruidenkaas en gerookte zalm
Gemarineerde kipkluifjes
Balletjes in Spaanse tomatensaus
Olijfjes
Zongedroogde en gemarineerde tomaten
Serranoham
In knoflook gegaarde gamba`s
Bruchetta met tomaat en basilicum
Plakjes chorizo
Stokbrood
Diverse soorten tapenades
   
Kaas feestbuffet: €15.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten.
   
Dessert feestbuffet: €5.50 p.p. (minimaal 2 pers.)
Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes)
Chocolademousse, panna cotta met een coulis van rode vruchten en crème vanille.
Het is tevens mogelijk om een feestelijk ijsje voor de kinderen te bestellen.
   
Brunch: €18.00 p.p. (minimaal 2 pers.)
Soep naar keuze, diverse soorten brood, mini croissants, mini pain au chocolat, boter, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, vruchtenconfituur, hagelslag, vruchtenhagel, gevulde eitjes, gerookte zalm, scrambled eggs (roerei), bacon (spek) en verse fruitsalade
   
Herstmenu:
Niet beschikbaar tijdens de feestdagen

€32.50 p.p. (minimaal 2 pers)
Voorgerecht:

Herfstsalade met vijgen en paddenstoelen
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Pompoensoep met concassé van tomaat
Hoofdgerecht:
Rose gebraden hertenrugfilet met veenbessensaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur
Of
Kabeljauwfilet met amandelschaafsel, saffraansaus, diverse soorten groentjes en aardappelgarnituur
Dessert:
Speculoosbavarois geserveerd met seizoensfruit

   
Kindermenu:
(t/m 11 jaar)

Niet beschikbaar tijdens de feestdagen
€13.50 p.p. (soep/hoofdgerecht/dessert)
€17.50 p.p. (voorgerecht/soep/hoofdgerecht/dessert)
Voorgerecht:
Spies met poffertjes en fruit & spies met tomaat en komkommer
Soep met een assortiment van luxe mini broodjes:
Tomatencremesoep
Hoofdgerecht:
Penne met overheerlijke tomatensaus en kip
Dessert:
Kinderijsje
   
Ontbijt:
Niet beschikbaar tijdens de feestdagen

€12.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Zwart brood, s
andwiches, croissants, mini pain au chocolat, boter, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, chocoladepasta, hagelslag en vruchtenhagel, vruchtenconfituur, verse fruitsalade, scrambled eggs (roerei), bacon (spek).

Extra opties bij het ontbijt:
Vruchtenkwark of yoghurt (€1.25 p.p.)
Mini chipolata worstjes (€1.75 p.p.)
Assortiment Franse kaas (€1.75 p.p.)
Assortiment muffins (€2.25 p.p.)
Gerookte zalm (€2.75 p.p.)
Luxe bonbons (250 gr./ €13.50)
Cava Brut Reserva 375ml (€17.50 per fles)

   
Walking dinner:
Niet beschikbaar tijdens de feestdagen
€24.50 p.p. (minimaal 4 pers.)
Amuse hapjes:
Variatie van luxe hapjes (3 stuks p.p.)
Voorgerechtje:
Mousse van verse en gerookte zalmfilet
Soep:
Cappuccino van kreeftensoep en geslagen room geserveerd in een koffiekopje
Warm tussengerecht:
Champignons a l'escargot (champignons in kruidenroomsaus)
Hoofdgerecht:
Kip in romige Stroganoffsaus, rijst of aardappelgratin en jonge voorjaarsgroentjes.
Dessert:
Assortiment van mini desserts
   
Luxe Walking dinner:
Niet beschikbaar tijdens de feestdagen
€31.00 p.p. (minimaal 4 pers.)
Amuse hapjes:
Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise
Cocktailglaasje gevuld met geitenkaas en honing geserveerd met jonge veldsla
Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus
Voorgerecht:
Kleine vitello tonato, rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Soep:
Mosterdsoep met gebakken spekjes geserveerd in een koffiekopje
Hoofdgerecht:
Rose gebraden lamsracks met gebakken aardappeltjes, gepoft tomaatje en rode wijnsaus.
Dessert:
Assortiment van mini desserts
   
   
Scroll to top