- Onze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging (<15km). - Minder dan 8 pers.: Zelf op te warmen (in oven). Borden, bestek, servetten en afwas niet inbegrepen. - Vanaf 8 pers.: Bezorging warm (in chafing dish). Incl. borden, bestek, servetten en afwas. - *Hoofdgerechten: aardappelgarnituur bestaat uit aardappelgratin en keuze uit gebakken rozemarijn aardappeltjes of aardappelkroketjes of frietjes (kroketjes/frietjes zelf af te bakken). |
![]() |
|
Gourmet / steengrill schotels: | Kijk op onze website bij Gourmet - Steengrill schotels (minimaal 2 pers.) | |
Vaderdag brunch: |
€22.50 p.p. (minimaal 2 personen) en €12,50 per kind (<12 jaar)
Tomatensoep met balletjes, diverse soorten brood, mini croissant,
mini pain au chocolat, boter, twee soorten kaas, drie soorten charcuterie, chocoladepasta, vruchtenconfituur, spiesjes van luchtige poffertjes met aardbeien, gevulde eitjes,
Aanvulling mogelijk met:gerookte zalm, speciale vaderdag muffin, krokant gebakken spek (warm), scrambled eggs (roerei/warm) en verse fruitsalade. Fruitsap (€1.75 p.p.) Vaderdag chocolademousse (€3.00 p.p.) |
|
Amuse hapjes: |
€5.50 p.p. (3 hapjes, minimaal 2 pers.) 1.Lepelamuse met rundercarpaccio en truffelmayonaise 2.Cocktailglaasje gevuld met gerookte zalm geserveerd met jonge veldsla 3.Gamba's gegaard in knoflookolie met romige cocktailsaus |
|
Feestbuffet (warm): | €29.50 p.p. en €14.75 per kind (minimaal 10 pers.) Luxe schotel met o.a. Parmaham met meloen & paté, vitello tonato van kalfshaas met tonijnmayonaise, gepocheerde zalmfilet met gerookte zalm,aardappelsalade, gevulde eitjes, salade caprese, tomaatjes weelderig gevuld met grijze garnalen, Franse salade niçoise, gehaktballetjes met een heerlijke Italiaanse tomaat-basilicumsaus (warm), bourgondische beenham met champignonroomsaus (warm), gebakken rozemarijn aardappeltjes (warm), diverse soorten brood, huisgemaakte kruidenboter en speciale sauzen. Aanvulling met warme groentjes is mogelijk (€2.50 p.p.). Aanvulling met soep en assortiment van luxe mini broodjes: €2.50 p.p. Keuze uit diverse soepen |
|
Luxe vis buffet: | €27.50 p.p. (minimaal 2 pers., koud buffet) Aanvulling mogelijk met kreeft (meerprijs +/- 35 p.p.) Gerookte paling, vitello tonato, zalmsalade, aardappelsalade, pastasalade, groene salade, gemarineerde gamba’s, gepocheerde zalmfilet, Hollandse garnaaltjes, gevulde eitjes, stokbrood, kruidenboter en cocktailsaus. |
|
Dessertbuffet: | €6.00 p.p. (minimaal 10 pers.) Trio van desserts (presentatie in kleine glaasjes) Chocolademousse, panna cotta met een coulis van rode vruchten en crème vanille |
|
Kaasbuffet: | €16.50 p.p. (minimaal 5 pers.) Een assortiment van kazen (250 gram p.p.) aangevuld met charcuterie, diverse soorten brood, stroop, vijgen compote en walnoten. |